keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Mustikka-valkosuklaamuffinssit

No nämä ei ole valkosuklaan myötä laktoosittomia, mutta gluteenittomia kummiskin :)


12 kpl isoja muffinsseja
 
3 kananmunaa
1,5 dl sokeri
  200 g pullomargariinia
2,5 dl gl.jauhoseosta
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
100g sulatettua valkosuklaata
 
Vaahdota munat ja sokeri, sekoita joukkoon margariini ja kuiva-aineseos sekä sulatettu ja hiukan jäähtynyt valkosuklaa. Jaa taikina 12 muffinssivuokaan, paista 180 asteessa n. 20 minuutin ajan kypsiksi.
 
Muffinssien sisään pursotin töräyksen mustikkamarmeladia ja pinnalle pursotin vaahdotetusta kermasta, maustamattomasta tuorejuustosta ja valkosuklaasta sekoitetun pursotuksen.

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköisiä muffinseja! :) Mukava idea toi mustikkamarmeladin pursotus tuonne muffinsin sisään. ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja näihin tosiaan erehdyin laittamaan valkosuklaan rouheena, mutta kun taikina on niin heppoista, niin pohjaanhan se painui, eli seuraavaksi sulatettuna siis :D

    VastaaPoista