sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Gluteenittomat porkkanamuffinssit

Tuunailin hyväksi todettua porkkanapiirakan reseptiä gluteenittomaan leivontaan sopivaksi.

24 kpl
4 munaa
3 dl sokeria
4 dl gl.jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
4 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
1,75dl sulatettua voita
4 dl porkkanaraastetta

1. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
2. lisää kuiva-aineseos
3.  sulata voi, lisää joukkoon
4. kääntele joukkoon porkkanaraaste
5. pursota muffinssivuokiin (itse käytän lisäksi muffinssipeltiä)
6. paista kiertoilmalla 180 asteessa n. 20 min



Jäähtyneet muffinssit koristelin tuorejuusto-voi-tomusokeri-kuorrutteella, suhteet sekoitan aikalailla omasta päästäni, mutta esim. 300 g tuorejuustoa, 50g pehmeää voita, 1 dl tomusokeria ja mausteeksi vaniljasokeria.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköisiä ja herkullisia! ♥

    VastaaPoista
  2. Ja voin todistaa, olivat myös hyviä. Suosittelen kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita on pakko testata jossakin vaiheessa! ♥

      Poista