keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Smetanalohi

Tästä helposta ja herkullisesta ruuasta on nopeasti tullut meidän perheen uusi lemppari. Resepti löytyi muutaman viikon takaa Pirkka-lehdestä, ja vähän modattuna tässä meidän versio pottumuussin kanssa :)


  kirjolohifilee
400 g smetanaa
suolaa ja tuoretta tilliä silputtuna

Kuumenna uuni 200 asteeseen, laita kala nahkapuoli alaspäin uunivuoalle ja levitä smetana-mausteseos päälle. Paista 20-30 min kunnes pinta alkaa säädä kunnolla väriä.

2 kommenttia:

  1. Voiskohan tähän blogiin päästä liittymään lukijaksi?? Ovat justiinsa mun ruokavaliooni sopivia reseptejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on käyty lisäämässä gadgetti, eli mukaan vaan! T: Mari

      Poista