torstai 10. maaliskuuta 2016

Gallian ruukku

Kokeilin pitkästä aikaa tehdä jotain, mitä olen nuorena oppinut tekemään, kun olin opiskeluaikana työharjoittelussa.

1kg Hunajamarinoituja kanafileitä
2 dl barbequekastiketta
1 kasvisliemikuutio
1 dl vettä
1 porkkana

Valmistus:
paloittele kanafileet suikaleiksi suoraan pannulle, paista hetki ja kaada loppumarinadi (paketista missä kanafileet olivat) kanan päälle ja paista vielä hetki, kun kanat ovat kypsiä kaada joukkoon barbeguekastike, murenna kasvisliemikuutio joukkoon ja lisää vesi. Anna hetken hautua miedolla lämmöllä ja lisää lopuksi vähän ennen kuin otat lämmön pois ohjaiset porkkanan palat.

Itse käytän Jasmine riisiä joka sopii täydellisesti kastikkeen kaveriksi. Kuvassa olen käyttänyt perunoita, joka sopii hyvin myös kastikeen kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti