Täytyypä käydä tallentamassa tämä kerta kaikkiaan oivallinen gluteeniton täytekakkupohjaresepti tänne talteen:
5 dl gl. jauhoseosta (käytin Semper FinMix)
3 tl leivinjauhetta
¾ tl suolaa
2,5 tl vaniljasokeria
150 g voita tai margariinia
3 ½ dl sokeria
3 munaa
1,5 dl maitoa
3 tl leivinjauhetta
¾ tl suolaa
2,5 tl vaniljasokeria
150 g voita tai margariinia
3 ½ dl sokeria
3 munaa
1,5 dl maitoa
1.
laita uuni lämpiämään 175 asteeseen
2.
voitele ja jauhota n. 24cm irtopohja- /
reunavuoka,
ja aseta uunipellille leivinpaperin päälle
3.
sekoita jauhot ja mausteet keskenään
4.
pehmitä voita / margariini hetki mikrossa (älä
sulata),
mittaa joukkoon sokeri ja vatkaa
5.
sekoita joukkoon vuorotellen jauhoseos ja maito
6.
paista 175 asteessa n. 50 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti